Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Gouden naamketting model Monica

€ 322,00 € 289,80 (inclusief btw 21%)
Levertijd 5 - 7 werkdagen
Omschrijving

Prachtige gouden naamketting met voorbeeldnaam Monica. Door het mooie simpele lettertype met lichte krul heeft deze naamketting zowel een strakke als sierlijke look. Zo is hij modern en klassiek ineen, en staat hij prachtig bij elke outfit. Perfect om iedere dag van te genieten dus! De naamhanger wordt geleverd met een gouden jasseron ketting van 42 cm, zodat je 'm meteen bij ontvangst aan kunt doen en gelijk van jouw sieraad kunt genieten.

Ter indicatie: de grootte van een naam met vijf letters is circa 33 mm x 10 mm. De dikte telt 0.6 mm. Al onze gouden sieraden worden gemaakt van echt 14-karaats goud, zodat ze lang meegaan. Zo is deze naamketting niet alleen een prachtig persoonlijk en stijlvol sieraad, maar ook nog eens erg sterk. Alles ineen dus! Zo weet je zeker dat je lang van deze naamketting kunt genieten en dat je een hoogwaardig sieraad cadeau geeft. Wie ga jij verrassen?

Let op! Doordat de naamketting speciaal voor jou gemaakt wordt, bedraagt de levertijd circa 5 dagen. De precieze levertijd is afhankelijk van de post en de benodigde productietijd.

Ook interessant

€ 306,00 € 275,40
€ 317,00 € 285,30